Jul på Koloni Skansen

I år kommer Koloni att hålla öppet nere på Galejan lördagar och söndagar alla adventshelger mellan kl 10 och 16 med start 28 november. Det blir garanterad julstämning med juldekoratinoner och levande ljus. I kaféet serverar vi julmeny med bland annat saffransvåffla, julig grönkålspaj och köttbullesmörgås med rödbetssallad såväl som hembakad äppelkaka med kanelsås. Självklart även vår berömda äppelmumma.

Ute på uteserveringen grillar vi skorstensbröd, grillad vetedeg på snurra rullad i råsocker, kanel och kardemumma, samt säljer egenproducerade delikatesser. Vår egna inredningsspecialist Anja utlovar även kransar och juliga blomsterarrangemang. Det känns som den gamla goda tiden när vi hade julmarknad på Koloni i Saltsjö-Duvnäs. Vi får även besök av ett gäng författare som precis lanserat nya böcker och som kommer att signera exemplar på plats.

Kolonis jullåda - den perfekta julklappen!

I år kommer Koloni att producera egna sillar, senap, juliga godsaker, marmelad och kryddoftande drycker som kommer att finnas till försäljning under Skansens julvandring. För dig som inte har vägarna förbi Skansen under någon av adventshelgerna, går det finfint att förbeställa en jullåda och hämta upp på överenskommen plats. Vi skräddarsyr innehållet utefter ditt behov och förpackar det i en vackert snickrad trälåda med läderband. Vi gör också gärna företagspresenter i stilren och snygg julförpackning. Lämna en intresseanmälan här: skansen@koloni.se och ge bort en garanterat uppskattad julklapp!